Sommarplaner



Örat har börjat värka igen, inte riktigt lika mycket som inatt..som tur är. Imorgon kommer jag iallafall försökja gå till skolan med mitt onda öra, får se hur länge de håller :) värktabletten är min bästa vän just nu.

Och till lite roligare nyheter, kommer förmodligen bo med min lilla farmor i sommar..hon har sommarstuga precis utanför färjestaden, ska bo i ett uthus där de finns allt. (och ja ni som inte visste de så har jag fått jobb på böda camping det är därför jag ska bo hos farmor ett par nätter iveckan när jag jobbar.) Sen är de inte helt fel att gå utanför dörren där en fiiin trädgård och en pool finns, gissa vem som kommer ta morgondopp varje dag :* hur som helst, detta blir nog en toppen sommar! Bil kommer jag också ha och svirra runt i ( om körkortet blir mitt innan dess?), de är ju ändå en bit till böda därifrån men sån större frihet att vara där och bara köra hem till nybban om det behövs!

Dagens


Dagens outfit!

Dagen rullade på ganska bra, förutom att jag gått runt på mitt 10kgs huvud idag. Ska snart in i duschen innan Julle och Esmi kommer hit och nanar här. Imorgon ska min Sthlmsbrud med mig i skolan och lille Esmi ska vara här hemma med Johan. Kommer nog gå finfint! :)

/A


Roligt!

Ligger hemma i sängen med en spräckt trumhinna..roligt. Hade ont i örat redan igår och inatt smällde de till och bara rann vätska ur det så antar att det gick sönder, förbaskat ont gör det också. Har nu ipren i kroppen så förtillfället känns det bra!

Glöm inte frågestunden lite längre ner, fråga på!

/M

Elvis & Anabelle

Kollade på filmen Elvis and Anabelle idag, himla bra faktiskt. Om ni inte sett den, se den :) Så här har ni ett litet filmtips såhär på söndagskvällen. Imorgon är det dags för skolan igen, inge vidare att gå upp 06.00 men what to do? Nu ska jag borsta tänderna, smörja in mig med en hel bodylotionflaska för att slippa denna torrheten och sen bädda ner mig på riktigt för natten.

Glöm inte att ställa frågor till frågestunden, så passa på nu!

/A


då kör vi på en frågestund!



Då kör vi på en liten frågestund, fråga på,vad ni vill! Och om de är en särskild fråga till någon av oss så skriv gärna vem den är riktad till, annars så svarar vi tillsammans på dom när det är dags!

Let´s go!

Dagen efter..

Städat efter gårdagen, de var inte allt för fint. Nu ligger jag i sängen och kikar lite film och har inga som helst planer för något annat idag..pusssss!

/M

En bild säger mer en tusen ord

Här kommer lite bilder från gårdagen:


Jag och sötnosiga Esmi.







Tackar för en trevlig och väldigt spontan kväll, idag ska jag inte göra ett skit och det ska bli så sköööönt. Käkar sourcream chips nu, så jävla gott såhär dagen efter! Kvällens höjdpunkt blir Solsidan. /A



hörrni guys, hihi

Blev ju lite mer än bara, sitta och dricka lite vin igår med amy&julia.. lite spontant sådär men efter att lite folk anlänt hit så var festen igång och efter mycket om och men så tog vi oss senare framåt kvällen ut på nya äventyr och hamnade i rismåla. Där bjöds de på, fina snefyllor för endel, spyor för andra och sång&dans för resten!

Tror amy hade ett par bilder på G sen gårdagen, de kommer väl så småningom :*

/M

I just shot a man down

Hohoo!

Sitter i Majas källare med Julle också, har varit ute med finiga Esmi förut. Nu väntas pizza och senare får vi lite sällskap, då vinflaskan korkas upp! Får se hur planerna blir framåt kvällen, skulle va kul med lite utgång men nae det får vänta.. Hoppas på en trevlig kväll iallafall!

/A


Home sweet home

Sådär, då har man landat i Nybro igen efter en supermysig fredagskväll hos Ronjis i skogen, blev matlagning, god efterätt som bestod av: Glass med hallon&blåbär, cookies och vitt vin. Gillar kombinationen!

Sedan satte vi på en film som hette "Skeleton Key", filmen i sig var bra och sådär panikattackläskig, men slutet var konstigt.. Eller var det bara vi som inte hängde med? Det var typ voodoo/hoodoo saker med i den, men Kate Hudson var huvudpersonen vilket gjorde den extra bra!

Nu ska jag byta om lite fort innan jag beger mig hem till mina favvisar, Maja & saknade Julia, PERFEKT!!

/A


Gymmet nästa!

Drömt sånna hemska drömmar inatt, panikdrömmar. Får hoppas jag slipper dom inatt och kan sova lite riktigt för på måndag drar skolan igång igen och då ska man vara fit for fight fram till påsklovet..

Snart ska jag upp till gymmet tillsammans med julia, jag har inte tränat på ett par dagar och de kryper i benen så skönt med ett morgonpasss och framför allt med julia :) Efter träningen så åker jag med julia och hennes syster hem till henne, hon har flyttat till ett hus och jag har inte sett de än så måste se :D och självklart träffa lilla esmi :* världens sötaste hund!

/M

23.06



Inga mer skräckfilmer ikväll, ska alldeles strax sätta på solsidan innan john blund kallar. Imorgon väntas gymmet på förmiddagen, tillsammans med julia! Hon kommer hem ifrån sthlm idag, typ nu tror jag? :) Och imorgon åker vi till gymmet sen spenderar vi nog resten av dagen tillsammans med amy! Perfect!

Nattti på er ;*

Fredagkväll!

Ätit 3rätters med la familia, mätt och belåten slänger jag mig nu i sängen för lite film :) Ikväll blir det några filmer av Final Destination, de funkar alltid!

44 dagar kvar!



Jag börjar bli alldeles för rastlös, vad har jag gjort på detta lovet? inte ett skit och de funkar inte för mig. Måste ha att göra, vill ha planer, vill att det ska hända något hela tiden. Jag vill inte sitta inne om dagar&kvällar, vill kunna ha friheten att gå ut om jag vill, vilket jag kan om exakt 44 dagar! Det kommer gå fort till dess, de är mycket roligt som händer innan så det är jag säker på.Men detta med att inte ha så mycket att göra på loven, de är väl något man får ta när man bor i sveriges tråkigaste "stad", ja nästan faktiskt. Jag ser i vilket fall fram emot mars och april månad då de är mycket som händer! Låt det gå fort, för redan nästa helg börjas festligheterna!

Take whatever you want!



Bara en långklänning tänker ni, but not for me!
Har suktat efter denna länge, så enkel. Men som jag själv vet skulle jag nog aldrig sätta på mig en långklänning. Men nu var det så att rean på hm höll till och då var den alldeles för billig för att inte köpa den, vet nu i efterhand inte varför jag köpte den men vem vet, någon fin sommarkväll med en jeansjacka och converse till kanske den kommer till använding till en icke långklänningstjej jag ändå är..

/M

Mormor&Morfar

Spenderat ett par timmar hos mormor&morfar tillsammans med viktor. Mat i massor och även lika glass slank ner! :) Efter det klippte jag lilla mormor och hon blir alltid så trött för att hon tycker de är så skönt när jag pillar i hennes hår att hon är påväg att somna, hon nickar till ibland. sötmomo :* Hon blev i vilket fall väldigt tjusig! Efter det blev de att kolla igenom hela hennes smycken, herregud! Hon sparar på allt så jag fick med mig endel fint hem :)

Visar om en stund upp vad som kom till mig igår, något fint som jag själv vet att jag nog aldrig kommer använda tyvärr..
Kika in senare!

/M

Dagens




Mina supersköna tights är på! Dags för lite mat innan jag hoppar på tåget mot E-boda!

/A

Skogsbesök!

Tog mig en rejäl sovmorgon, vilket var väldigt skönt. Men blev en aning besviken när jag insåg vad jag hade drömt. Drömde att jag hade fått en riktigt stor walk-in closet, full med kläder och skor.. Det var inte precis vad jag möttes av när jag öppnade ögonen.

Wellwell, ikväll ska jag ut i mörka skogen och spendera min kväll/natt där tillsammans med Ronja, ska bli riktigt möjsigt faktiskt! =) Så förmodligen blir det ingen uppdatering ikväll för min del, men who knows?

/A


Soffläge

Ligger i soffan med milla, hon på ena sidan och jag på den andra. Har kollat jurassic park precis och vi är helt döda, idag vid 8 så kom de hantverkare hit så då var de ingen mer sömn för oss. Bara till att gå upp och äta frulle, och sedan la vi oss här i soffan. Igår kväll blev de lite filmmaraton för vår del, en skräckis& en tjejfilm fick de bli.

Skräckfilmen/thrillern var riktigt bra, and soon the darkness.Denna handlade om två unga tjejer som var på cykelsemester i argentina. De cyklade runt i olika delar av landet och skulle "turista" och festa. Men Under en dag så börjar de gräla angående festnatten som varit och de kommer ifrån varandra, och efter detta börjar allt. En riktigt bra film som likaväl kunde varit sann, får sig en tankeställare av denna, iallafall vi tjejer.'

/M


Unga dagar

Kollade igenom käraste bdb med Amanda, underbart tacksam över att jag inte raderade den då den utgick och facebook var det nya. Älskar att gå in där några gånger om året om kolla igenom. Nostalgi på hög nivå, men även lite ångest över att den spännande högstadietiden inte kommer tillbaka igen. Har sagt flera gånger att högstadiet och gymnasiet är lika lång tid men att det känns som om man bildade så mycket mer minnen under den tiden än denna, visst vi kanske säger likadant om gymnasiet om 5 år? Men på den tiden när man var yngre var man så fruktansvärt beroende av andra. Så man gick aldrig igenom något själv, utan man hade alltid någon att dela alla upplevelser med, + att alla var på allt, fester, äventyr. Allt var nytt och spännande.

Idag gäspar alla vid 11 och åker hem och sover.. Okej så farligt är det inte, men jag saknar ung och dum tiden. HAHA låter som om jag är 45 men saker och ting förändras och det märks när jag kollar igenom min lilla bilddagbok. Men bilder finns kvar, tack och lov! :)


Handbollslaget, jag är i mitten med shortsen upp till armhålorna. Minitjej där! Julle var proffsmålvakt.


Kjellin och jag som små bebisar. Gillar 90-talsklänningen jag har på mig.


Sofia och jag på någon NO-lektion.


Fest hos Maja. OM det spårade ur den kvällen? Ganska roligt ändå =)


Misslyckad blondering? Haha denna spegeln har stått ut med mycket ego.


Mitt lilla hjärta, kommer alltid att vara.


Glömmer aldrig det ögonblicket. Lisa, Julia, Jag och Jessica.


klassfest 9an!


Julia&jag


Söt tjej i 8an


HAHA,Amanda och jag, gothia 07


Klassfest, Rebecka, jag och Julia


Fest hos mig 09


Louise och jag, 08


skolavslutning, tjejerna i klassen 8E


Vinnare av JULKUL CUP!


Olivia och jag, nyår 08


Amanda och jag i Furbrings gamla hus!


Jag och Johannes, midsommar!


Linn, jag och Sebbe i skolan


Madde, Julia och jag, skolavslutning 8an


Amanda och jag, fotbollscup 07


Gothia 07! Underbar vecka.

/A

Phish food

Min och Amandas kväll
- Ben&Jerrys och det meningslösa BigBrother. Har inte kollat på det denna säsongen innan, och ja jag förstår varför... haha herregud, tycker synd om om människorna där inne.


/A

Hungrig mage

Försökte hålla ut tills middagen ikväll, då det serveras kycklingklubbor med fetaostsallad m.m. Men mage kurrade så tog mig ett litet mellanmål till reprisen av Halv åtta hos mig samtidigt väntandes på Amanda.


Ibland är det braigt att ha en lillebror som har fika i veckorna på dagis. Då det finns små merförpackningar hemma var och varannan dag! / A

Milla


En bild från i sommras då de var lite firande av milla som fyllde år!

Suttit på körskolan i 2h, fick lite gjort iallafall. Snart ska jag och mami ner till stationen för att hämta upp milla, hon blir min sovgäst idag! :) Om det inte händer allt för mycket ikväll så blir det nog bara en myskväll med film :* Sounds good!

/M

thursday - friday

Min dag:
Skulle gått på bio + restaurang
Ätit mumsiga pannkakor
Kollat på Beck
Träffa Amanda ikväll

Min morgondag:
Duscha
Åka tåg till Emmaboda
Tillbringa kvällen i skogen med Ronja

Min övermorgondag:
Åka tåg hem från Skogen-Emmaboda
Träffa min saknade Sthlm-bo, nämnligen Julia = SAKNAD!

Mina nuvarande planer sounds pretty good to me, lite tråkigt att lovet snart är slut dock. Går ju på två röda? Men nästa helg väntas festligheter vilket det blir ganska tätt nu i Mars, ja jag ska inte klaga, okej om plånboken gör det men vad gör det om 100 år???


Och Ronja får äran att vara med på bloggen. Min lilla longlakeflicka!

/A


bananchoklad



Igår blev det lite träning, gym + medelpass med Majsi. Sedan hem en snabbis, dusch och mat innan jag tog bussen till Simon, hehe fick åka gratis faktiskt. Han lovade mig att vi skulle baka, men självklart fanns inte ingredienser till det jag ville ha. Varken kärleksmums med mjölkchoklad eller toscakakor med kokos. Så vi smälte mjölkchoklad och doppade banan i. Gaanska yummmie!

/A

Körskolan

Skulle egentligen träffat jennie idag, men hon blev sjuk. Skulle sen egentligen träffat olivia men planerna ändrades och de får bli nästa vecka, vi ska planera ett och annat! Längtar redan! Så nu är planerna i eftermiddag att sitta på körskolan och plugga några timmar, hade ju körlektion igår och det rullar på varje vecka nu så måste ta tag i teorin känner jag, mindre kul kanske. Efter körskolan får jag iallafall finbesök, nämligen av Milla!

/M

The walking dead



Laddat hem första säsongen av The walking dead, (ni som inte sett detta, se!!) och detta blir också min kvällsunderhållning!

Onsdag


Liiv&moa från en galenfest förra vinten om jag inte minns helt fel!

Har precis kommit hem från ett träningpass tillsammans med amy, blev först en halvtimmes träning på gymmet innan de blev ett medelpass :) Vet någon som somnar gott ikväll!

Spenderat mig onsdag tillsammans med moa, blev lite käk på Dolce vita och massa tjejsnack ;* Efter det styrde bilen hem hit för lite baluppsättningar, hennes hår är helt galet fint! Tjockt&långt. Vi kom fram till en variant iallafall, tjusig kommer hon bli, ska bli kul att se när allt är klart på baldagen!

/M

Hårfärg

Har lite beslutsångest.. Är ju rödhårig just nu, eller ja den mörka utväxten börjar smyga sig fram så nu är det mot koppar-hållet. Och jag vill bli svart/brun till sommaren igen för har massa rosa klädesplagg som väntar på mig. Hihi. Funderar på att färga det så pass mörkt nu nästa gång istället för rött igen, för behöver lägga in lite färg nu igen.

Och när jag väl blir mörk använder jag alltid den mörkrbruna, snäppet innan svart. Blir snyggast enligt mig och färgen blir aldrig sådär fesig. Om jag inte färgar hos frisören brukar jag köra på Goldwells hårfärg!


Isåfall kör vi på denna färgen as usual!

/A

Fråga

Varför ville ni två skapa en blogg tillsammans?
- Det var mitt förslag, (Amys.) Var så trött på min gamla blogg, ville göra något nytt och iochmed att Maja och jag spenderar så mycket tid tillsammans och ändå bloggar på olika håll kunde det var kul att ha en ny blogg gemensam. Så kan man skriva både gemensamma inlägg och även enskilda och ni kan ställa frågor till oss båda också. =)

/ A


Tusen gånger starkare

Jag har inte uppdaterat på en dag Maja! Haha hade inte mycket kuligt att berätta så lät det vara helt enkelt.

Igår kollade jag på filmen "tusen gånger starkare". En helt okej film, Ebba var med så fick bli en lite enklare svensk film, men svenska filmer blir ju alltid lite mer speciella, tycker jag. Tjejen Saga i filmen var så otroligt söt. Kunde typ inte släppa henne.. Haha alla borde ha lite Saga i sig ;) Kolla på den så förstår ni.

Dagen är fortfarande ett mysterium, har inga planer överhuvudtaget. Solen skiner iallafall, vill bara slänga på mig skinnjackan och solglasögonen. Bästa känslan efter en kall vinter med en osmidig jacka på sig!



/ A

Moatime

Fått ställa klockan varje dag på lovet, nästan. Kommer bli så imorgon också, och likaså i övermorgon.

Ska snart fixa till mig innan moa hämtar upp mig om en timme, vi ska ner på "stan" och käka. Har inte träffat henne på evigheter nu, så endel att ta igen ;) Efter det ska vi spåna balfrisyr här hemma, kul! och förresten, amy mörck du är riktigt dålig på uppdatering..känns som detta är min blogg nu helt plötsligt.

/M

Mot Myrdalen!



Beger mig snart bort emot rebecca där emelie också befinner sig, återstår att se om de blir mys eller fest ikväll! Själv hoppas jag på de sistnämnda men kom nu på att jag faktiskt har körlektion imorgon..får ta de lugnt helt enkelt om de nu blir fest!

/M

Teorilektion

Totalt slut i kroppen efter ett par timmar i simhallen, både linda och jag var helt lerlösa. Vi simmade i 45 min innan vi gick och satte oss i bubbelbadet ett bra tag, och efter det bastade tills vi såg ut som kräftor. Hann även hem hit och klippa linda innan de var dags för henne att ta sig hemåt :) Fiiiiiin förmiddag!

Nu ska jag slänga mig i soffan tills klockan blir fem, då är det nämligen teorilektion som gäller. Inte ett dugg sugen och lär ju inte kunna hålla ögonen öppna heller..

swimswim


Liiiten linda när jag "bodde" hos henne sommaren 2007

Nu beger jag mig snart emot simhallen tillsammans med linda! Lär ju ta ett tag att ta sig dit, kommit mycket snö inatt så bäst att gå snart. Ska simma järnet idag, bubbla & basta, lär vara där ett par timmar.. och lär aldrig få upp linda ur vattnet, wellwell ;* pusssssssss

/M

recently hearted



/A

Dag med ampaaaan

Amy cyklade precis hem i snöovädret, hehe känns lagom skönt att vara hemma när de är så. Vi har för övrigt inte gjort ett skit idag, vi har rört oss uppåt en våning då vi bakade och när de var mat, annars har vi suttit här nere och degat hela dagen :) Fick ju somsagt lika sällis av oscar&amanda där ett tag, trevligt!

Imorgon väntar simhallen på mig, tillsammans med linda. Inte varit där sen de renoverats, alla säger att de är fin fint så återstå att se :) Nu väntar sängen på mig iallafall, ska befinna mig vid simhallen vid 11 imorgon..natti!''

/M

cupcakes

Vi var riktigt rastlösa så vi satte igång med bakning - cupcakes! Resultatet blev inte riktigt som vi tänkt oss, varken på utsidan eller insidan, men vi försökte iallafall. Snart får vi sällskap av Oscar och sedan Amanda, de får mer än gärna smaka..

Här har vi dundermuffisarna. Fina va? (antar att ni inte vill ha receptet)



Händer det något roligt ikväll?! Vill hitta på något kul på lovet nu ju, rastlös är vårat andranamn!

Lyxlunch

Slog till med en riktigt braklunch idag, får ju passa på när mamma eller pappa inte lagar..vitlöksbröd var lunchen idag. Det är väl de enda negativt med lov, ingen mat som är lagad och fixad och jag orkar inte laga något vettigt så fick bli vitlöksbröd från frysen, nyttig och bra!

Om en stund kommer amy, hon ringde i panik att hon ville komma så snart som möjligt för en i hennes familj som hade fått maginfluensa så jag förstår henne, bara komsi nu amy.

/M

dancing for life

Har fått in lite frågor och åsikter om bloggen, självklart ska vi skriva från vem inlägget är ifrån. Och det andra får Maja svara på för jag antar att den var riktad till henne.

Sitter just nu hos Simon, ska snart på middag och ikväll ska jag träffa min turturduva, basil och bloggkompanjon. Får se vad planerna blir, men sportlov har vi och det ska vi utnyttja iallafall! Kan berätta om min dag igår:

Åkte in runt halv 2 med Olivia och Rebecca. Gick en snabbis i affärerna, eller ja H&M för att vara exakt. Tog oss sen en rejäl buffé på Ming Palace, riktigtriktigt gott var det =) Och till föreställningen då, mycket bättre än förväntat. Tyckte om den och Ronja var hur duttig som heeelst. Fanns grymma dansare med där också så det var kul att se, och pengarna gick ju till välgörenhet så det var värt 50 kr hur eller hur. / Amy


måndag


Lagom glada tjejer, amy ser nöjd ut iaf :)

Försökt få med amy på träning, (de var ju hennes ide) men de verkar inte gå så bra. Hon kommer med sina fina bortförklaringar ;) Nejdå, hon hade annat hon skulle göra så träningen med henne får bli någon annan dag istället. Ska iväg på ett pass ikväll med är xantal timmar kvar tills dess så vad som händer idag vet jag inte. Får nog bli någon timmes körteori nu iallafall!

/M

Ett godnatt från orrefors!

Jag och jenni var väl inte ensamma om att kolla på Big brother ikväl antar jag, fastnade för de direkt och de lär bli min kvällsunderhållninh hela våren :) Nu ska vi snart lägga oss och nana, jenni ska upp vid sex imorgon för att åka till skolan men jag kan sova vidare, känns lagom skönt!

/M

middle of nowhere


Jag&jenni innan en helt grym konsert i våras!

Förutom att sova hann jag med att äta våfflor hos famo för en stund sen, vilket också är det ända jag lyckats få i mig idag :) Om en stund övningskör jag emot coop för lite gosaker till kvällen och efter det ut mot orrefors, eller ännu längre ut. Jenni bor förbi orrefors, världens ände ute i skogen.  Men jag klagar inte, mysigt att vara där ute!

/M


Säger godnatt!


Hade inte varit helt fel nu..

Ska fatta mig kort för ska snart gå och lägga mig igen. Somnade vid åtta idag på morgonen, säger väl saken rätt bra. När jag vaknar igen ska jag bege mig ut till skogen, nämligen till jenni! Spenderar min kväll/natt hos henne med massor av film&goooodis :* Så får se om vi hörs senare igen, om jag någonsin vaknar mer idag..'''

och ja ampan, vi kan träna iveckan! Vi sa ju, måndag tisdag onsdag torsdag & fredag va? :)

red light moment

Idag händer det iallafall lite på schemat, brukar oftast inte göra det på söndagar. Och lov imorgon, synd att klaga va? Ska snart ta mig upp och äta lite frukost innan mamma och jag ska sätta igång med mitt rum, ser K-A-T-A-S-T-R-O-F-A-L-T ut ska jag säga er! Sedan ska jag på ett litet ärende innan jag och tjejerna tar bussen eller var det tåg? (måste kolla upp det) till Kalmar, för lite restaurangmat innan vi ska till Kagg och kolla på Ronja som har en dans och teateruppvisning. Lycka till tjejen!

Uppdaterar mer ikväll om hur dagen har varit. Tänkte höra med Maja med om vi ska träna i veckan, behövs!! Så vad säger du Majsie?


jag och min turturduva.
Är det något speciellt ni vill att vi ska ta med i bloggen? Write to us!


Hos olivia!











Jag och tjejerna sitter hos Olivia, melodifestival och massa snack. Bjussar på lite gamla webcambilder från Olivias dator. Jag och Majsie ville bara säga pussss till våra läsare! =)

Om oss!

Här är vår nya gemensamma blogg som kommer innehålla massa inlägg som speglas av våra impulsiva sidor. Hope you like it och glöm inte att kommentera!

Om Maja:
Maja är en 17 årig tjej, snart 18 som bor i Västeräng här i Nybro. Hon är den mest impulsiva människan jag vet, en galen och rastlös frisör tjej som har den sjukaste humorn i detta landet. Jävligt klumpig som passar mig perfekt iochmed att jag precis likadan. Hon har en stor barnslig sida inom sig, där hon älskar gamla julkalendrar så som Dieselråttor och Sjömansmöss, När karusellerna sover och hennes favoritfilm i alla kategorier är Jurassic Park. Inte så att man hurrar precis när marathon sätts igång.. Men annars är hon min favorit, helt klart. Hon ägnar även sin fritid åt dans och att försöka få det där jävla körkortet snart. Duttig flicka är hon :) Träningsnarkoman har hon också blivit, så hon börjar springa ifatt mig nu, inte okej! Maja hatar lakris, är allergisk mot jordgubbar och föredrar korvstroganoff före plankstek. Ett tecken på att hon är min bästa vän är att ingen förstår mig som henne, ingen annan skrattar åt mina dåliga skämt som hon gör och jag nästan dör av saknad när jag inte träffat på ett par dagar. Men det mysigaste är när vi ligger sked om nätterna. Älskarälskarälskar dig gomman! ♥ / Din jobbiga Ampsy.



Om Amy:
Amy "ampan" Mörck är en 17 årig tjej som bor här i nybban med mig, som tur är. Hon bor i ett litet område i nybro som heter Paradiset, inte så långt ifrån mig vilket är bra! Amy fyller år i december vilket suger lite för mycket nu när vi är inne på vårat 18e år, måste vänta in henne i sådär 6månader..hur ska jag klara mig? well well, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :D Sen ska den lille tjejan firas också! Amy är en väldigt glad tjej, hon är för det mesta positiv ( om hon inte är hungrig eller trött) och vi passar som handen i hansken! Hon kan nog bli lite trött på mig när jag är för impulsiv men hon kan faktiskt också vara det ibland, som tur är hehe. Både amy och jag är klumpiga, barnsliga och ja, vi älskar julkalendern diselråttor och sjömansmöss och amy älskar one three hill, vilket hon är ensam om i denna vänskap..de får hon ha för sig själv. När de gäller så kan vi vara seriösa vi med och amy är en sån person jag kan prata med allt om, och då menar jag verkligen allt. Hon stöttar till tusen och de är guldvärt! ♥ Och som amy sa tidigare, om vi inte ses på ett par dagar så saknar jag ihjäl mig..brukar då skicka ett litet gullit sms " Jag saknar dig.." då får jag sött tillbaka " Jag saknar dig med, trots vi sågs i förrgår". Hon är min bästavän, min basil min sångfågel! / Skölsvinet :*


RSS 2.0